Yatırımcıların gözde yatırım noktası haline gelmiş olan Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi, sürekli kendini güncelleyerek üretenlerin yanında yer almaya devam ediyor.
Daha FazlasıYatırım Bilgi Formu ile Bölge Müdürlüğüne başvuru yapılır. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Bölge Müdürlüğünden alınabilir.
Başvuru Dosyası eksiksiz ise firmanın başvurusu Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilerek, olumlu sonuçlanan başvurularla ilgili sonuç Bölge Müdürlüğü tarafından firmaya bildirilir.
Arsa tahsisinin kesinleşebilmesi için, Başvuru Sahibi Yatırımcı tarafından Arsa Tahsis Taahhütnamesi Bölge Müdürlüğüne sunulur.
Arsa Tahsisi ile ilgili detaylı bilgi Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğünden alınabilir.
Arsa Tahsis Sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 1 yıl içerisinde yatırım yapan Firmanın Yapı Ruhsatı alarak, inşaata başlaması gerekmektedir.
Firma, Organize Sanayi Bölgeleri mevzuatına uygun olarak hazırlamış olduğu projeleri ile birlikte başvuru dosyasını eksiksiz olarak Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğüne teslim ettikten sonra, Bölge Müdürlüğü tarafından Yapı Ruhsatı düzenlenir.
Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü İmar ve İnşaat Biriminden Yapı Ruhsatı ile ilgili daha detaylı bilgi alınabilir.
Yapı Ruhsatı tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde Yapı Kullanma İzin Belgesi alınarak üretime geçilmesi gerekmektedir.
Yapılan inşaatlar, makine ve ekipmanlar Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü teknik ekiplerince yerinde incelenir.
Firma Yapı Kullanma İzin Belgesini almak için başvuru dosyasını eksiksiz olarak Bölge Müdürlüğüne teslim ettikten sonra, Bölge Müdürlüğü tarafından Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlenir. Yapı Kullanma İzin Belgesi ile ilgili daha detaylı bilgi Bölge Müdürlüğü İmar ve İnşaat Biriminden alınabilir.
Üretime başlayan Firmanın, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı alması gerekmektedir. Altyapı bağlantılarının kontrolü Bölge Müdürlüğü teknik ekiplerince yerince incelenerek Bağlantı İzin Belgesi düzenlenir.
İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı almak için firma başvuru dosyasını eksiksiz olarak Bölge Müdürlüğüne teslim ettikten sonra, 1 hafta içerisinde Bölge Müdürlüğünce İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı düzenlenir. İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile ilgili daha detaylı bilgi Bölge Müdürlüğü Çevre ve Altyapı Biriminden alınabilir.
Firmanın Altyapı hizmetlerinden faydalanmak için Yapı Kullanma İzin Belgesini almış olması ve ilgili kullanım sözleşmelerini imzalamış olması gerekmektedir.
Yatırımcıların gözde yatırım noktası haline gelmiş olan Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi, sürekli kendini güncelleyerek üretenlerin yanında yer almaya devam ediyor.
Daha Fazlası27 Haziran 2024
8 Mayıs 2024